Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.  
  Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.  
  Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia. Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.  

épületfólia, épületfóliákÉpületfóliák | Előnyök | Technológia | Referencia | Ár | Galéria

Épületfóliák bemutatása épületfólia, épületfóliák


SunGard HŐ-fényvédő  ÉS BELÁTÁSVÉDŐ FÓLIÁK épületre:
5.800Ft/ nm-tól

Egy közönséges üvegtábla a Nap teljes energiájának 82%-át engedi át, ezzel szemben a leghatékonyabb fényvédő fóliával bevont üveg csak 20%-ot, ezzel radikálisan csökkenti az épületen belüli energia-és légkondicionálási költségeket.Csökken a fóliázott üveg mögött a vakító sugárzás illetve az égető napsütés.Segít megóvni az avatatlan tekintetektől, a kiváncsiskodóktól.Az izolációs fólia20-30%-ban is képes az üvegen át belülről kiáramló energia visszatükrözésére. Nyáron kizárja a hőséget, télen benttartja a meleget. A fóliák 99%-os UV szűrő réteggel rendelkeznek,így a mögötte tartózkodó személyek és tárgyak nincsenek kitéve a nap káros UV-A, UV-B sugárzásainak. 

  1. Egész évben kellemes belső hömérsékletet biztosít energia megtakarítása mellett.
    Tudjuk hogy az ultraibolya sugarak károsak a textilíákra, bútorokra, a kirakatban lévo tárgyakra, műtárgyakra sőt az egészségre is.
  2. Magasfokú UV-védelem99%-ban.

Eros napsugárzásvédelem + magasfokú betekintésvédelem + extrém UV szűrés.

Egy másik biztonsági szempont az elektronikai világban a mágneses- és rádió interferencia árnyékolás,melyre 3 fólia alkalmazható. Ezek az anyagok katonailag is teszteltek és bevizsgáltak.

 

A SkyFol ThermoProtect épület üvegfóliák feljavítják ablaküvegeinek tulajdonságait, hogy hatékonyabb UV- és hővédelmet adjanak, valamint csökkentik a vakító ragyogást, védik a belátástól és akadályozzák az üvegszilánkok okozta esetleges sérüléseket. Ezen előnyök eredményeként egy energiaköltség-hatékony, biztonságos és kényelmesebb megoldáshoz juthat. Különböző sorozataink, más-más megoldásokat jelentenek ablakai problémáira:

ThermoProtect Silverall: Alumínium - fémezett üvegfólia magas hővédelemmel és erős tükrözéssel.

ThermoProtect Spectra: Ezüst-nikkel szerkezetű üvegfólia nagy fényáteresztéssel, erős, elnyelésmentes hővédelemmel és enyhén reflektív felülettel.

ThermoProtect Sunset Bronze: Rézötvözettel készült üvegfólia valódi bronz megjelenéssel, erős hővédelemmel.Kizárólag NiCr - fémezést tartalmazó megoldás magas hővédelemmel és hosszú élettartammal.

ThermoProtect Neutral: Műemlékek, múzeumok, templomok és egyéb neutrális megjelenést megkívánó épületek üvegfólia - megoldása.


Épületfólia előnyök SKYfóliás - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia


Hővédelem
Manapság az építészek sok üveget használnak, mivel szeretünk átlátszó falak között élni. Élvezzük a főleg az ablakok miatt beszorult hőt csökkentő légkondícionáló hatásait.  A központi légkondícionálókkal előfordul az is, hogy a helyiség egyik része túl hideg, míg a napfényes rész túl meleg. A ThermoProtect ablakfólia a tökéletes megoldás felmelegedés ellen: kiegyensúlyozza a hőpontokat, így az egész épületben egyenletes hőmérsékletet tesz lehetővé. Amennyiben tartózkodási helyét kényelmesebbé szeretné tenni, vagy csak sok pénzt szeretne megtakarítani, válassza a SkyFol ThermoProtect ablakfóliát! Ne feledje, nyáron a légkondícionáló elektromos árammal működik, ami igen drága erőforrás. Az üvegfóliába történő befektetés rövidesen nyereségessé válik.

Ragyogásvédelem
Ragyogás a neve annak a hatásnak, minek keletkezésekor egy agresszív fénysugár miatt nem látható a képernyő például, vagy csak egy pillanatra megvakolunk.  A ThermoProtect ablakfóliák az üveg által áteresztett látható fény szűrésével ragyogásvédelmet nyújtanak.

UV-védelem
Az UV-sugárzás ártalmas az egészségre, számos súlyos bőrbetegség, beleértve a bőrrák kiváltó oka. Több tényező, mint pl. a naphő, látható fény, páratartalom, stb. között az UV-sugárzás a szövetek fakulásának fő oka. Amennyiben szeretné egészségét megóvni, és szeretné ingóságait a fakulástól megvédeni, a SkyFol üvegfóliák jelentik a megoldást.

Szilánkosodás elleni védelem
A SkyFol ablakfóliák egyben tartják az üvegtáblát, és megvédenek az üveg szilánkokra törésétől.

Megjelenés és belátásvédelem
A különböző típusú fémezett és "sputtered" napvédő ThermoProtect üvegfóliákkal ingatlanjának megjelenése feljavítható és megszépíthető.


Épületfólia Technológia SKYfóliás - Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia, fényvisszaverő fólia


A SkyFol ThermoProtect épületfóliák karcálló bevonattal védett, "sputtered" vagy fémezett fóliából, ragasztóból és a ragasztóréteget védő bevonatból állnak. A ThermoProtect üvegfólia szerkezete UV-védelem céljából több rétegben UV-inhibítorokat tartalmaz.  A SkyFol ThermoProtect üvegfólia adott tulajdonságának erősítése érdekében különböző rétegek még hozzá is adhatók. Az összes réteg, a rögzítő és lamináló ragasztók a bármilyen mértékű torzítás elkerülése érdekében optikailag teljesen víztiszták.

ThermoProtect fémezési folyamatok
Két lehetőség áll fenn: gőzölés vagy a „sputtering”, azaz katódporlasztásos eljárás. A gőzölés általában alumínummal történik, míg a „sputteringgel” fémek és ötvözetek széles választéka használható, így kölcsönözve különböző természetes színeket és különböző tulajdonságokat a ThermoProtect üvegfóliáknak.

Kültéri üvegfóliák
A nagy teljesítményű üvegrendszerek esetében a ThermoProtect beltéri ablakfólia csak korlátozott mértékű hővédő hatást fog eredményezni.  Ilyen esetekben a ThermoProtect kültéri alkalmazás javasolt. A kültéri üvegfóliák a napsugárzást még azelőtt kiszűrik, hogy az az üvegfelületet elérné, így téve ezt az iparág leghatékonyabb megoldásává.Referencia munkáink:
 

USA követség

MOL Rt. székház

RTL KLUB székház

Caola Rt.

Nyírő Gyula kórház

Jávorszky kórház Vác

Alfa áruház Kondorosi út

Ofotért üzletek

Fehérvári úti vásárcsarnok

Vámház krt-i vásárcsarnok

AUER keksz és ostyagyár

Budaörs Baumax áruház

ORFK kutyakiképzőtelep Dunakeszi

AJKA KRISTÁLY mintabolt

 

 Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.
Magunkról
Épületfólia
Biztonsági fólia

Autófólia

Fólia, épületfólia árak
Kapcsolat
Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia. Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia, hővédő fólia.  
 

© Fóliás: épületfólia, üvegfólia, épület fóliázás, fényvédő fóliázás, biztonsági fólia. Minden jog fenntartva.

www.folias.hu

Az oldalt készítette: Honlap készítés, informatika - Révész Computer